جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

غذاهای سنتی

     کله جوش 

    مواد لازم :کشک (نیم کیلو) نعنا خشک ساییده شده (دوقاشق غذاخوری) پیاز خرد شده (یک عدد یزرگ) گردو خرد شده (صد گرم) روغن برای سرخ کردن -نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:


    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

     

    - سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

     

    - سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.


    -معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

    


    این مطلب تا کنون 24 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 16 آبان 1394
    منبع
    برچسب ها : ,
    غذاهای سنتی

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 3 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر