تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

غذاهای سنتی

     کله جوش 

    مواد لازم :کشک (نیم کیلو) نعنا خشک ساییده شده (دوقاشق غذاخوری) پیاز خرد شده (یک عدد یزرگ) گردو خرد شده (صد گرم) روغن برای سرخ کردن -نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:


    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

     

    - سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

     

    - سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.


    -معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

    


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 16 آبان 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 29 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :160146
  • بازدید امروز :67433
  • بازدید داخلی :3816
  • کاربران حاضر :131
  • رباتهای جستجوگر:329
  • همه حاضرین :460

تگ های برتر